✅ Calamiteitennummer

✅ 24/7 bereikbaar

✅ Veelzijdig inzetbaar

Bij ons gespecialiseerde bedrijf uit Almere kunt u security op maat inhuren in de provincie Flevoland en daarbuiten, bijvoorbeeld in regio Utrecht. Onze gediplomeerde medewerkers zetten de veiligheid van uw object of gasten op de eerste plaats en leveren de beveiliging die u nodig heeft. Zij houden een oogje in het zeil in uw winkelpand of op uw festivalterrein, overdag en in de nachtelijke uren. Diefstal en vandalisme worden ook ‘s nachts efficiënt voorkomen. Voor het inhuren van security die naadloos aansluit op uw wensen moet u bij ons bedrijf.

Al onze services

Security met hart voor veiligheid inhuren bij ons bedrijf

Ons team levert beveiliging van de beste kwaliteit, bijvoorbeeld in de vorm van volledige objectbeveiliging met regelmatige controlerondes. U huurt onze gediplomeerde medewerkers tevens in voor uitgebreide toegangscontroles voorafgaand aan evenementen en samenkomsten met een grote hoeveelheid gasten. Heeft u een drukbezochte winkel en bent u bang voor winkeldiefstal? Kies voor het inhuren van onze security. Ons team zorgt ervoor dat winkeldieven in uw zaak geen kans krijgen met de beste winkelbeveiliging.

Neem contact op voor beveiliging op maat

Wanneer u security wilt inhuren die helemaal aan uw beveiligingswensen voldoet horen wij graag van u. Heeft u advies nodig met betrekking tot de beveiliging van uw pand of evenement? Het team van ZKB Beveiliging uit Almere helpt u met uitgebreide kennis en kunde. Bel ons via 06 42703133, of stuur een e-mail naar info@zkbsecurity.nl.