Wij zijn uw betrouwbare expert voor het inhuren van een rijksgediplomeerde brandwacht in regio Amsterdam of elders, zoals in regio Utrecht. Indien er op uw locatie een brandmeldinstallatie ontbreekt, als deze buiten werking is gesteld of is afgekeurd, kan het zijn dat de overheid of de verzekering aanvullende eisen stelt met betrekking tot de brandveiligheid in uw object. Dat wordt opgelost door het inschakelen van een brandwacht van ZKB Beveiliging uit Almere, die waakt over de veiligheid van u en uw gasten.

Huur onze ervaren beveiligers in

Neem contact op

Een brandwacht inhuren doet u bij ons

U kunt onze medewerkers niet alleen inhuren als security, maar ook als brandwacht, bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden in de bagger- olie- en gasindustrie. Tijdens onderhoud van dit type schepen wordt er vaak een wacht ingezet gedurende las- en snijwerkzaamheden. Onze brandwachten bewaken de brandveiligheid, controleren de nodige papieren en blusmiddelen en grijpen in tijdens calamiteiten. Ook het uitvoeren van mangatbewaking en het verrichten van metingen zijn geen onbekende werkzaamheden voor onze brandwachten. Het inhuren van een ervaren brandwacht voor uw hotelbeveiliging of voor uw bedrijf doet u zonder zorgen bij ons.

Wij zijn uw expert in beveiliging

Bij onze gecertificeerde beveiligers staat de veiligheid van uw objecten, evenementen of gasten altijd op de eerste plaats. U kunt onze ervaren medewerkers inhuren als brandwacht, maar ook voor uw objectbeveiliging om uw pand in de gaten te houden. Dat doen onze medewerkers natuurlijk niet alleen overdag. U schakelt ons ook in voor de nachtbeveiliging van uw panden en goederen. Zo hoeft u zich ’s nachts niet langer druk te maken over de beveiliging van uw pand.

Heeft u een brandwacht nodig? Laat het ons weten!

Bescherm uw locatie en waarborg de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers door het inhuren van onze professionele brandwacht. Onze gecertificeerde brandwachten zijn getraind in snelle en efficiënte reacties bij noodgevallen. Voert u binnenkort brandgevaarlijke werkzaamheden uit en wilt u daarvoor een brandwacht inhuren? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Zorg voor een extra laag veiligheid op uw werkplek of evenement met onze brandwachtdiensten.

15+ jaar ervaring

15+ jaar ervaring in het vak. 50+ tevreden opdrachtgevers

VEB Gecertificeerd

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Vergunninghouder Ministerie van Justitie en Veiligheid

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag hieronder een offerte aan!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw of mail ons direct!