Wij zijn uw betrouwbare expert voor het inhuren van een rijksgediplomeerde brandwacht in regio Amsterdam of elders, zoals in regio Utrecht. Indien er op uw locatie een brandmeldinstallatie ontbreekt, als deze buiten werking is gesteld of is afgekeurd, kan het zijn dat de overheid of de verzekering aanvullende eisen stelt met betrekking tot de brandveiligheid in uw object. Dat wordt opgelost door het inschakelen van een brandwacht van ZKB Beveiliging uit Almere, die waakt over de veiligheid van u en uw gasten.

Een brandwacht inhuren in regio Amsterdam en Utrecht doet u bij ons

U kunt onze medewerkers niet alleen inhuren als security, maar ook als brandwacht rondom Amsterdam en iets zuidelijker in regio Utrecht, bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden in de bagger- olie- en gasindustrie. Tijdens onderhoud van dit type schepen wordt er vaak een wacht ingezet gedurende las- en snijwerkzaamheden. Onze brandwachten bewaken de brandveiligheid, controleren de juiste papieren en blusmiddelen en helpen tijdens calamiteiten. Ook het uitvoeren van mangatbewaking en het verrichten van metingen zijn geen onbekende werkzaamheden voor onze brandwachten. Het inhuren van een ervaren brandwacht in regio Amsterdam en Utrecht doet u zonder zorgen bij ons bedrijf uit Almere.

Wij zijn uw expert in beveiliging

Bij onze gecertificeerde beveiligers staat de veiligheid van uw objecten, evenementen of gasten altijd op de eerste plaats. U kunt onze ervaren medewerkers in regio Amsterdam en Utrecht inhuren als brandwacht, maar ook voor uw objectbeveiliging om uw pand in de gaten te houden. Dat doen onze medewerkers natuurlijk niet alleen overdag. U schakelt ons ook in voor uw nachtbeveiliging. Zo hoeft u zich ’s nachts niet langer druk te maken over de beveiliging van uw pand.

Heeft u een brandwacht nodig? Laat het ons weten!

Voert u binnenkort brandgevaarlijke werkzaamheden uit in regio Amsterdam of Utrecht en wilt u daarvoor een brandwacht inhuren? Twijfel dan niet, en neem contact met ons op. Bel ons via 06 42703133, of stuur een e-mail naar info@zkbsecurity.nl.

15+ jaar ervaring

15+ jaar ervaring in het vak. 50+ tevreden opdrachtgevers

VEB Gecertificeerd

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Vergunninghouder Ministerie van Justitie en Veiligheid

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag hieronder een offerte aan!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw of mail ons direct!