✅ Calamiteitennummer

✅ 24/7 bereikbaar

✅ Veelzijdig inzetbaar

De beveiliging van een festival brengt veel werk met zich mee, maar maakt u zich niet druk: de ervaren beveiligers van ons bedrijf uit Almere nemen u alle zorg uit handen. Tijdens een festival is er vaak sprake van grote mensenmassa’s die in de gaten moeten worden gehouden. Daarom is uitvoerige beveiliging verplicht om vechtpartijen en andere verboden activiteiten, zoals drugsgebruik, tegen te gaan. Voor de professionele beveiliging van uw festival vertrouwt u op ZKB Beveiliging uit Almere.

Al onze services

De beveiliging van uw festival in regio Almere is bij ons in goede handen

Onze ervaren beveiligers verzorgen de begeleiding en beveiliging van uw gasten en artiesten, van het vollopen van het terrein tot het einde van het evenement. Wij adviseren u over alle aspecten van de festivalbeveiliging, zoals persoonsbegeleiding van artiesten, toegangscontroles, bewaking van podia en calamiteitenplannen. Met onze hulp bent u verzekerd van de beste beveiliging voor evenementen en kan uw evenement zonder zorgen van start gaan.

Schakel ons ook in voor uw andere beveiligingsklussen

Onze beveiligers doen hun werk niet alleen tijdens festivals. U huurt onze professionele medewerkers ook in voor de bewaking van uw winkelpand, om op drukke dagen een oogje in het zeil te houden. Onze beveiligers zijn tevens inzetbaar als brandwacht, voor professioneel toezicht op brandveiligheid en snel handelen bij calamiteiten. De inzetmogelijkheden zijn zeer veelzijdig.

Onze beveiling Service

Neem contact op om onze beveiligers in te huren

Plant u een festival en bent u op zoek naar geschikte beveiliging om uw evenement in regio Almere vlotjes te laten verlopen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Stuur een e-mail naar info@zkbsecurity.nl of bel ons via 06 42703133.

Contact