Voor de beveiliging van al uw evenementen in de provincie Noord-Holland en daarbuiten rekent u op ons bedrijf uit Almere. Bij elk evenement of productie – groot of klein – wilt u zich als organisator geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van uw gasten en medewerkers. Wanneer u besluit tot het inhuren van ZKB Beveiliging uit Almere, nemen wij met onze evenementenbeveiliging alle zorg uit handen, zodat uw gasten in een ontspannen sfeer genieten: of uw evenementen nu in Amsterdam in Noord-Holland, Utrecht of verderop in Noord-Brabant plaatsvinden.

Onze medewerkers verzorgen de beveiliging van uw evenementen

Wij beveiligen concerten, kleine en grotere festivals, bijeenkomsten en voorstellingen in overdekte locaties en in open lucht. U kunt onze evenementenbeveiliging inhuren voor de beveiliging van uw evenementen. Onze beveiligers begeleiden zowel uw gewone gasten, alsook vips en artiesten op een vriendelijke en professionele wijze van toegangspoort tot podium. We adviseren u over alle veiligheidsaspecten zoals toegangscontrole, podiumbewaking, persoonsbegeleiding, calamiteitenplannen en conflicthantering. Indien gewenst leveren wij ook mobiel cameratoezicht. Kortom, ZKB Beveiliging zorgt voor een veilig verloop van uw evenement met vriendelijk en professioneel personeel.

U kunt onze beveiligers ook inhuren voor evenementenbeveiliging in Utrecht en omgeving

Onze evenementenbeveiliging kunt u niet alleen inhuren in regio Amsterdam, maar ook in de omgeving van Utrecht en elders in het land. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een veilig verloop van uw evenement, van de binnenkomst van uw gasten tot het leeglopen van het terrein. Het waarborgen van de veiligheid van uw gasten en de evenementlocatie is vanzelfsprekend onze nummer één prioriteit bij de beveiliging van evenementen in Noord-Holland en elders, we gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken.

Neem contact op om onze beveiligers in te huren

Wilt u evenementenbeveiliging huren in Amsterdam, Utrecht of op een andere locatie? Voor de beveiliging van al uw evenementen in Noord-Holland en elders in het land rekent u op onze ervaren beveiligers. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Stuur een e-mail met uw verzoek naar info@zkbsecurity.nl of bereik ons telefonisch via 06 42703133.

15+ jaar ervaring

15+ jaar ervaring in het vak. 50+ tevreden opdrachtgevers

VEB Gecertificeerd

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Vergunninghouder Ministerie van Justitie en Veiligheid

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag hieronder een offerte aan!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw of mail ons direct!