ZKB Beveiliging uit Almere is dé beveiligingsspecialist voor haventerreinbeveiliging op cruiseterminals in Nederlandse havens, zoals de havens in Rotterdam en Amsterdam. Havenbedrijven moeten van de Europese Autoriteiten sinds 1 juli 2004 voldoen aan strenge veiligheidseisen. Die zijn onder andere vastgelegd in de International Ship and Port Facility Security Code. Volgens deze ISPS-Code moet elke terminal waar internationale schepen aanmeren met een tonnage groter dan 500 GT, een risicoanalyse maken en een beveiligingsplan opstellen. De havenbeveiliging van alle grote havens in Rotterdam, Amsterdam of elders, moet aan deze eisen voldoen.

Voor haventerreinbeveiliging in Rotterdam of elders rekent u op ons bedrijf uit Almere

Wij hebben ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers en Port Facility Security Officers in dienst die voldoen aan alle relevante, wettelijke eisen. Jaarlijks zorgen wij met onze haventerreinbeveiliging voor een veilige ligplaats voor 200 cruiseschepen en het veilig in- en ontschepen van ruim 350.000 passagiers. Dat doen we onder andere met onze havenbeveiliging in Rotterdam en Amsterdam. Onze beveiligers zetten hierbij naar wens handbagagescans, kofferscans en/of metaaldetectieapparatuur in. Ook beveiligen wij schepen uit de offshore-, olie- en gasindustrie en grote haventerreinen conform ISPS-eisen.

Wij zijn uw specialist voor havenbeveiliging in Rotterdam, Amsterdam of elders

Met onze haventerreinbeveiliging bent u zeker van een veilig van en aan boord gaan: uw havenbeveiliging, de beveiliging van uw schip of ander object in de haven van Amsterdam, Rotterdam of elders, is bij ons in goede handen. Wij hebben altijd een team havenbeveiligers stand-by staan. Binnen een uur zijn wij in onze regio op locatie voor calamiteiten. Naast haventerreinbeveiliging zoals havenbeveiliging in de havens van Rotterdam en Amsterdam, rekent u ook op ons voor uw overige terreinbeveiliging.

Wij beveiligen niet alleen havens

De mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn zeer veelzijdig. U huurt onze gecertificeerde beveiligers bijvoorbeeld in voor uw winkelbeveiliging. Wanneer u specifiek beveiligers nodig heeft voor het uitvoeren van toegangscontroles, staan de ervaren medewerkers van ZKB Beveiliging uit Almere eveneens voor u klaar.

Huur onze ervaren beveiligers in voor uw haventerreinbeveiliging

Wilt u onze experts in haventerreinbeveiliging inhuren voor uw havenbeveiliging in Rotterdam, Asterdam of in een andere haven? Wilt u beveiligers inhuren voor beveiliging op een andere plek, of heeft u eerst nog vragen over ons bedrijf? Bel ons gerust via 06 42703133, of stuur een e-mail met uw vraag naar info@zkbsecurity.nl.

15+ jaar ervaring

15+ jaar ervaring in het vak. 50+ tevreden opdrachtgevers

VEB Gecertificeerd

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

15+ jaar ervaring

15+ jaar ervaring in het vak. 50+ tevreden opdrachtgevers

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag hieronder een offerte aan!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw of mail ons direct!