Objectbeveiliging inhuren in Almere en omgeving

Als u objectbeveiliging wilt inhuren in de omgeving van Almere en Hilversum, rekent u op ons. ZKB Beveiliging uit Almere levert beveiligingsdiensten die uw locatie, object en/of goederen optimaal beschermen tegen vandalisme, criminaliteit, brand en terrorisme. Onze diensten omvatten openings-, brand- en sluitingsrondes, (camera)toezicht, preventieve surveillance en de uitvoering van toegangsbeleid. Daarnaast leveren wij ook receptiediensten, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. Voor het inhuren van uw ervaren objectbeveiliging in de omgeving van Hilversum en Almere moet u bij ons zijn.

Ervaren objectbeveiliging inhuren in regio Hilversum en Almere

ZKB Beveiliging uit Almere heeft ruime ervaring op het gebied van objectbeveiliging. Of het nu gaat om haventerreinen, cruiseterminals, vliegvelden, winkels, kantoren of opslagruimtes: onze beveiligers stellen alles in het werk om u en uw bezit te beschermen, zodat de continuïteit van uw werkzaamheden niet in gevaar komt. Op basis van uw wensen stellen wij een op maat gemaakt objectbeveiligingsplan samen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de juiste beveiliger met de juiste middelen op de juiste plek staat om voor u een veilige (werk)omgeving te garanderen. Voor mobiel cameratoezicht rekent u eveneens op onze specialisten.

Neem contact op om een afspraak te maken

Heeft u interesse in het inhuren van onze flexibele en ervaren objectbeveiliging in de omgeving van Hilversum en Almere? Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 42703133. U kunt uw vraag ook via e-mail naar info@zkbsecurity.nl sturen.

15+ jaar ervaring

15+ jaar ervaring in het vak. 50+ tevreden opdrachtgevers

VEB Gecertificeerd

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Vergunninghouder Ministerie van Justitie en Veiligheid

Trotse vergunninghouder van Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer ND5484

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag hieronder een offerte aan!

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er ging iets mis. Probeer het later opnieuw of mail ons direct!