✅ Calamiteitennummer

✅ 24/7 bereikbaar

✅ Veelzijdig inzetbaar

Bent u op zoek naar professionele hotelbeveiliging in de omgeving van Utrecht? Bij ZKB Beveiliging uit Almere werken enkel gediplomeerde beveiligers die ervoor zorgen dat uw hotelgasten ’s avonds zonder zorgen onder de wol kruipen. Bij ons staat de veiligheid van uw gasten en medewerkers altijd op de eerste plaats.

Al onze services

Onze beveiligers leveren professionele hotelbeveiliging in Utrecht en omstreken

Als hoteleigenaar moet men rekening houden met verschillende veiligheidsvraagstukken rondom het pand en de gasten. Het is belangrijk om bezig te zijn met de veiligheidseisen waar het pand aan moet voldoen, en met de hoeveelheid beveiligers die nodig is om de veiligheid van uw gasten en medewerkers te waarborgen. Wij helpen u graag met onze diensten in hotelbeveiliging in regio Utrecht.

Onze ervaren beveiligers zijn veelzijdig inzetbaar

Om uw hotel zo goed mogelijk te beveiligen, bieden wij als onderdeel van uw hotelbeveiliging ook nachtbeveiliging in regio Utrecht aan. Zo wordt er zowel overdag als gedurende de nachtelijke uren toezicht gehouden op de veiligheid van uw hotel en uw gasten. U huurt onze beveiligers ook in voor algehele terreinbeveiliging of voor diensten zoals specifieke toegangscontroles, wanneer er bijvoorbeeld een groot evenement plaatsvindt in uw hotel waarbij veel bezoekers aanwezig zijn.

Huur onze gecertificeerde medewerkers in

Het is van groot belang dat uw gasten zich veilig voelen in uw hotel. Onze ervaren beveiligers doen daar hun uiterste best voor en staan voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen over ons bedrijf uit Almere of over onze tarieven voordat u onze beveiligers wilt inhuren voor uw hotelbeveiliging in de omgeving van Utrecht en elders? We nodigen u van harte uit om contact op te nemen.