✅ Calamiteitennummer

✅ 24/7 bereikbaar

✅ Veelzijdig inzetbaar

Voor terreinbeveiliging in regio Amsterdam en Hilversum vertrouwt u op ZKB Beveiliging uit Almere. Ons ervaren team verzorgt beveiliging op maat, volledig afgestemd op uw terrein. Het is van groot belang dat eventuele inbrekers en andere kwaadwilligen ontmoedigd worden de locatie te betreden, terwijl uw bezoekers het terrein gedurende de dag ongehinderd op lopen. Wij helpen u hier graag bij.

Al onze services

Terreinbeveiliging op maat inhuren in regio Amsterdam en Hilversum

Veel bedrijven zijn gevestigd op afgelegen industrieterreinen, die in de avonduren en in het weekend erg rustig zijn. Dat is aantrekkelijk voor inbrekers en dieven, die hun kans in zo’n situatie schoon zien. Om inbraak, diefstal en vandalisme te voorkomen is professionele terreinbeveiliging van onmisbaar belang. Hetzelfde geldt voor bouwplaatsen, waarop vaak waardevol materiaal te vinden is. Ook hier moet buiten werktijd een oogje in het zeil gehouden worden om diefstal en vandalisme te voorkomen. ZKB Beveiliging uit Almere denkt met u mee om tot beveiliging te komen die perfect aansluit op uw terrein.

Uw beveiligingskwestie is onze zorg

U kunt onze gediplomeerde medewerkers niet enkel voor terreinbeveiliging inhuren in de omgeving van Amsterdam en Hilversum. Wij zijn ook actief in de evenementenbeveiliging en zorgen er met onze kennis en kunde voor dat alle gasten en artiesten een mooi en bovendien veilig evenement beleven. We leveren onze diensten vanzelfsprekend overdag gedurende het evenement, maar we kunnen ook beveiliging gedurende de nacht leveren. Het inhuren van terreinbeveiliging en overige beveiligingsdiensten in regio Amsterdam en Hilversum doet u dus zonder zorgen bij ons.

Onze beveiling Service

Leg uw beveiligingskwestie in onze handen

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u gebruikt wilt maken van onze diensten in terreinbeveiliging, en onze medewerkers wilt inhuren in regio Amsterdam of Hilversum. Ook als u eerst nog vragen heeft, neemt u contact met ons op. Stuur een e-mail met uw vraag naar info@zkbsecurity.nl of bereik ons telefonisch via 06 42703133.

Contact